Toiminta kesällä 2017

 

1) Toiminta

 

Miesten harrastejoukkueen tarkoitus on tarjota jalkapallon harrastajille laadukas paikka jatkaa jalkapallon pelaamista aikuisiällä tai sen kynnyksellä. Tarkoituksena tulevalla kaudella on kohottaa kuntoa ja alentaa verenpainetta harjoitusvuoroilla pelailun kautta. Rennolla otteella, mutta silti jossakin määrin tavoitteellisesti.

 

 Joukkueenjohtajana toimii Pekka Turunen ja taloudenpidosta huolehtii Matti Sipola.

 

2) Harjoitusvuorot

 

Toiminnan tärkein osa. Harjoituksia pidetään kahdet viikossa Oulunsalon tekonurmella. Yksittäisen harjoituksen kesto on suunniteltu olevan 1,5 tuntia. Harjoituskausi on n.11.4 - 30.10.2017. Vuorot ovat torstaisin 20.00-21.00 ja sunnuntaisin 19.30-21.00.

 

Harjoituksiin tarvitset mukaasi:

- Nappulakengät

- Säärisuojat

- Pallon

 

3) Maksut

 

Maksut jakautuvat kahteen osaan: kausimaksuun ja vapaaehtoiseen vakuutukseen.

 

Kausimaksu on tänä kesänä 85€ sisältäen OsPan jäsenmaksun, kenttävuoromaksut ja lisäksi joukkueen hankkimat välineet sekä ensiaputarvikkeet. Jäsenille jaetaan jäsenkortit, jolla saa alennuksia Rintamäeltä.

 

Vakuutus ei ole pakollinen, mutta suosittelemme sitä lämpimästi. Vaikka vuorolla ei todellakaan oteta miestä kuin vierasta sikaa, niin vuosien varrella rikki on mennyt kättä, jalkaa ja kylkeä. Iän karttuessa ketteryys yleensä vähenee ja tätä myötä myös vahinkoja tuppaa sattumaan.

 

Vakuutuksen voi tietenkin hankka itse - muistaen etteivät yleisimmät vapaa-ajan vakuutukset kata virallisen jalkapalloseuran harjoitusvuorolla harjoittelua. Tarkista siis omasta vakuutusyhtiöstäsi miten he tähän suhtautuvat ja mitä mahdollinen vakuutuksen kattavuuden lisääminen maksaisi.

 

Joukkueen kautta voi hankkia palloliiton harrastepassin ja vakuutuksen joiden hinta tänä vuonna on yhteensä 60€. Vakuutus on mallia “suppea”. Lisätietoja tämän linkin kautta: http://www.palloliitto.fi/pelipaikka/kauden-2017-pelipassi-ja-vakuutukset

 

Myös muita vaihtoehtoja on. Näistä saat lisätietoja joukkueenjohtajalta halutessasi.

 

4) Miten mukaan?

 

Mukaan pääseminen vaatii sinulta kaksi toimenpidettä:

 

1) Ilmoittautuminen: Lähetä sähköpostitse osoitteeseen tupere80(at)gmail.com nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi. Tiedot tulevat jäsenrekisteriin.

 

2) Maksaminen: Kausimaksu 85€ maksettuna 30.4.2017 mennessä.

Uusien tulijoiden kohdalla pystymme joustamaan tästä, sillä seuralla on tapana tarjota mahdollisuus käydä tutustumassa toimintaan ennen lopullista päätöstä osallistumisesta. Maksuohjeet tulevat ilmoittautumisten jälkeen.