Liity joukkueeseen

Tervetuloa OsPan T08-09 joukkueeseen!

Harjoitukset syksy 2017:

Keskiviikkoisin 16:00-17.00, Arina Areena heinäpää

Torstaisin 17:30-18.45, Oulunsalon Liikuntakeskus

Sunnuntaisin 11:30-13.00, Niemenrannan  koulun sali

Joukkueen mukana voi käydä kokeilemassa jalkapalloa kuukauden ajan maksutta. Harjoituksiin tarvitset sisäpelikengät, pallon (koko 3), juomapullon ja säärisuojat. Vaatetuksena esim. t-paita ja verkkahuosut. Myös shortseja voi käyttää, mutta säärisuojien päällä täytyy olla sukat ja suosittelemme polvet peittäviä legginsejä tms. alle jotta poljet eivät ole paljaana jos sättuu kaatumaan. Lisäksi kokeilukuukauden ajaksi lapsella täytyy olla voimassaoleva vapaa-ajan vakuutus. Säärisuojien käyttö on aina pakollista, jotta vakuutukset ovat voimassa. Lähetä alla olevat uuden pelaajan henkilötiedot sähköpostitse ennen ensimmäistä harjoituskertaa vastuuvalmentajallemme Timo Huoviselle timohuovinen@gmail.com.

Uuden pelaajan henkilötiedot

  • Lapsen etu- ja sukunimi
  • Syntymävuosi
  • Huoltajan etu- ja sukunimi
  • Huoltajan puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite Nimenhuudon tunnusta varten

 

Jos kokeilukuukauden jälkeen haluaa vielä jatkaa joukkueessa:

  • Ota yhteyttä rahastonhoitajaan kausi- ja kuukausimaksua varten. Rahastonhoitajamme on Satu Sirviö ja hänet tavoittaa sähköpostilla: nisumaasatu@gmail.com tai puhelimitse: 044 5266775. Oulunsalon Pallon kausimaksu on 140 euroa ensimmäinen lapsi, 100 euroa toinen lapsi ja 80 euroa kolmas ja sitä seuraavat lapset. T08-09 joukkueen kuukausimaksu on lisäksi 10€/kk. Rahastonhoitajalta saat viitteet maksuja varten.
  • Ilmoita lapsesi jokaiselle treenikerralle IN tai OUT nimenhuutoon. Joukkue käyttää Nimenhuuto-palvelua asioista tiedottamiseen ja treeneihin/tapahtumiin ilmoittautumiseen. Pyrimme suunnittelemaan harjoitukset etukäteen niin, että kaikki tytöt pääsevät harjoittelemaan omaan tasoonsa sopivia harjoituksia ja tästä syystä on tärkeä tietää etukäteen ketä on tulossa harjoituksiin.
  • Jos olet kiinnostunut tilaamaan varusteita (peliasua, tuulipukua, collegepukua, palloreppua, pipoa, pantaa ym.) ota yhteyttä varustevastaavaan. Varustevastaavana toimii Emilia Huovinen ja hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse: emilia@assandines.com. Kaikkien peleihin osallistuvien tyttöjen tulee hankkia seuran virallinen peliasu kokeilukuukauden jälkeen. Peliasuun kuuluu Puman tummansininen sekä valkoinen pelipaita,  tummansiniset shortsit ja -sukat. Varusteiden hankintaan löytyy tarkemmat ohjeet nimenhuudon materiaalit-kansiosta.