Seura-asut ja tarvikkeet

YLEISTÄ

Pakollisena varusteena pelaajalle kuuluu seuran peliasu. Peliasuun kuuluun seuran Puma pelipaidan lisäksi tummansiniset Puma shortsit ja sukat. Pakollisia varusteita, mutta vapaasti valittavissa ovat myös jalkapallokengät, säärisuojat ja tarvittaessa käytettävät mustat hiekkahousut. Vieraspelipaita ja sukat ovat valkoiset. Kuvastosta löydät hankittavat asut ja varusteet.

Vapaaehtoisesti hankittavissa on myös seurassa käytössä olevat yhtenäiset edustusasut (verryttely- tai tuulipuku), varustekassi ja palloreppu ja pipo. Joukkueen yhteishankintoja kannattaa tiedustella joukkueen johtajalta tai muilta joukkueen toimihenkilöiltä. Hinnaston ja tilauslomakkeen saat hankintapäälliköltä.

 

Seuran hankintapäällikön tehtäviä hoitaa Jani Kuukasjärvi, hankinta(at)oulunsalonpallo.com

Asujen hankintapaikka on Intersport Rintamäki. 

Intersport Rintamäen yhteyshenkilöt seura-asioissa:

Pirkko Nurro p.(08) 321 2356 pirkko.nurro@intersport.fi

Juha Karjalainen juha.karjalainen@intersport.fi

Hankittaessa pelipaitoja, tuulipukuja tai verryttelyasuja joukkueelle, sovituskappaleet voi hakea Rintamäeltä harjoituksiin kokeiltaviksi. Sen jälkeen tilaus tehdään kootusti esim. sähköpostilla Pirkko Nurrolle. Rintamäki laskuttaa joukkuetta.

Varusteiden painatus:

Seuralla on painatussopimus Oulun Metalli- ja Muovipuristus Oy:n (Oulun MMP Oy) kanssa. Painatuspaikan yhteyshenkilö on Veli-Matti Salopuro, yhteystiedot p. 040-9623289 ja sähköposti oulunmmp(at)mail.suomi.net. Painatussopimus hintoineen löytyy jäsensivuilta.

Joukkue/joukkueen varustevastaava hoitaa kaiken painatukseen liittyvän suoraan painopaikan kanssa. Noutaa varusteet Rintamäeltä tai sopii toimituksen painopaikan kanssa itse.