OsPa voitokkaana

10.8.2018

 ”Sarkkirannan kentillä riitti vilskettä.”
”Sarkkirannan kentillä riitti vilskettä.”

Hyvin sujuneen Tornio-Haaparanta – turnauksen jälkeen Ospan P05 – joukkue päätti jatkaa siihen mihin jäätiin. Ospa kävi pelaamassa myös miniliigaa Kempeleessä.

 

 

Hyvin sujuneen Tornio-Haaparanta – turnauksen jälkeen Ospan P05 – joukkue päätti jatkaa siihen mihin jäätiin. Piirisarjaottelussa Kajaanin Pallo oli jättänyt ”jalat bussiin”  ja 15 minuutissa tulostaululla komeili 4-0. Maalintekijlöinä kunnostautuivat Atte Iljana, Severi Hamari, Janne Soukka ja Rasmus Räinä. ”Ylpeys oli käydä lankeemuksen edellä” kun Kajaanin pojat saivat pelin pyörimään ja kavennuksen aikaan. Puoliajalla koottiin rivit ja päätettiin pelata järkevästi. Maalivahti Joni Ronkainen ja toppari Olli Kotzschmar johdattivat kotijoukkueen hienoon 4-1 voittoon.

Ospa kävi pelaamassa miniliigaa Kempeleessä. P10 joukkueen tuloksena oli tällä kertaa kaksi tappiota ja yksi tasapeli kun taas P11 joukkue saavutti yhden voiton sekä kaksi tiukkaa tappiota. Pojat pelasivat turnauksessa hyvällä asenteelta ja kaikilla oli mukavaa.

Pojat12 Juve - joukkue oli miniliigassa hyvällä asenteella mukana. Voittoja kertyi joukkueelle kaksi ja yksi jännittävä tasapeli Haupaa vastaan. Pojat12 Milan otti yhden voiton ja kaksi tappiota. Pojat olivat turnauksesta iloisia ja kysyivät heti milloin seuraava turnaus pelataan? No vastaus tuli kuin ”apteekin hyllyltä”, seuraava miniliiga pelataan Haukiputaalla 8-9.9.