Kapteeni Cup 2018 päätökseen

27.8.2018

Kapteeni Cup 2018 saatiin vietyä päätökseen hieman vaihtelevissa sääolosuhteissa, mutta silti kaikin puolin iloisissa merkeissä.

Kapteeni Cup 2018 saatiin vietyä päätökseen hieman vaihtelevissa sääolosuhteissa, mutta silti kaikin puolin iloisissa merkeissä. Kiitos siitä kuuluu osallistuneille joukkueille! Kokonaisuutena turnauksessa oli mukana 63 joukkuetta ja pelejä kertyi viikonlopun aikana lähes 100. Paljon onnistumisia ja monia iloisia pelejä. 

Turnauksen perinteisen Kapteeni Cup Fair Play -kiertopalkinnon nappasi tällä kertaa FC Ylivieska P11. Isosti Onnea FC Ylivieskan pojille!! 
Palkinto annetaan joukkueelle, joka toimii esimerkillisesti ja hyvässä hengessä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kisa oli tänäkin vuonna tiukka ja mahdollisia palkinnon saajia useita. 

Tavaroita jää turnauksissa jälkeen ja niin myös Kapteeni Cupissa. Kaikki kentältä löytyneet juomapullot, takit, paidat, hanskat, lakit ja yksi kenkä(?) on toimitettu seuran toimistolle. Niitä voi tiedustella valmennuspäälliköltä numerosta: 044 977 0932. 

Kiitos vielä kaikille joukkueille, vapaaehtoisille ja ennen kaikkea iloisille pelaajille ja tervetuloa ensi vuonna uudelleen Kapteeni Cupiin!