Lakeuden herruus OsPalle

17.9.2018

Pienemmät pelimannit pelasivat puoliajalla.
Pienemmät pelimannit pelasivat puoliajalla.
Lehdistökin huomioi...
Lehdistökin huomioi...

Sarkkirannassa riitti tunnelmaa, kun Ajax ja Oulunsalon pallo mittavisat osaamistaan miesten viidennen divisioonan ottelussa.

 

 

Pohjois-Suomen parhaat juniorit ratkoivat paremmuuttaan Kaleva-Cupissa, mutta Sarkkirannassa riitti tunnelmaa, kun Ajax ja Oulunsalon pallo mittavisat osaamistaan miesten viidennen divisioonan ottelussa.

Ilma oli kuin Englannissa – vettä tuli vaakasuoraan ja tuuli oli melkein myrskytasolla – mutta se ei haitannut. ”Mahtava taistelukeli”, kommentoivat pelaajat alkulämmittelyssä. Ajaxille oli tehty vähitellen maaleja koko sarjassa, mutta OsPa oli löytänyt siihen lääkkeet. 20 minuutissa Rafie Murtaza oli maalannut taululle 0-2. Veeti Korpela nosti Ajaxin peliin mukaan, mutta ennen puoliaikaa Tuukka Tervo vei OsPan kahden maalin karkumatkalle.

Toiselle puoliajalle Ajax lähti taktiikkamuutoksin tiukkaan takaa-ajoon. Mutta kun kavennusta ei kuulunut, hankki Niko Nauska vastaiskusta rankkarin. Tilanne aiheutti ”parranpärinää” Ajaxin fanijoukossa, mutta Ospan kapteeni Topi Kiviniemi täräytti tyylikkäästi 1-4 vierasvoiton. Ajaxin parhaana palkittiin kippari Jaakko Karjalainen ja OsPasta Rafie Murtaza.

”Hieno ottelu ja pojille iso kiitos kurinalaisesta pelistä. Tästä on hyvä suunnata katseet ensi kauteen”, paketoi kauden OsPan valmentaja Vesa Värjyvirta.