OsPa P06 Vs Vanhemmat

8.10.2018

taistelu oli kovaa
taistelu oli kovaa
Onnellisia ilmeitä matsin jälkeen.
Onnellisia ilmeitä matsin jälkeen.

Keskiviikkona pelattiin kauden tärkein matsi. Kuvan perusteella suuria loukkaantumisia tapahtunut. Oulunsalon Pallon P06 joukkue päätti kautensa viikonloppuna kovalla taistelulla.

 


Lauantaina kohdattiin FC Santaclaus Rovaniemeltä. Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnalla ja Pyry Taskilalla oli heti alussa pari hyvää maalipaikkaa, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Santa sai hallinnan keskellä pari ”tikkaripalloa” ja johti 0-2. Kasperi Asunmaan ja Paavo Haapsaaren esimerkeillä periksi ei annettu ja Roni Pussinen kavensi tilanteeksi 1-2.

Toinen puoliaika oli toisintoa edellisestä, OsPa hallitsi, mutta Rovaniemen pojat tekivät jälleen pari maalia. Toppari Ville Kuukasjärvi piiskasi joukot takaa-ajoon, Mutta Ronin 2-4 maalia lähemmäs ei päästy.

Sunnuntaina Pitkäkankaalle saapui AC Kajaani.  OsPa aloitti väkevästi ja siirtyi nopeasti 1-0 johtoon Kaapo Vanhatuvan maalatessa. Ottelu eteni kotijoukkueen hallinnassa Elmo Korkiakosken esittäessä pirteitä otteita, mutta sitten päivä pimeni hetkeksi keskellä auringonpaistetta. AC Kajaanin numero 6 näytti mallia maalinteosta – kolme paikkaa ja kolme maalia.

Toisen puoliajan alkuun Aamos Haapsaari toi Ospan maalin päähän ja tasoitus roikkui ilmassa. Vieno tuulenvire vei sen kuitenkin liian korkealle ja kahta ylärimalaukausta lähemmäs ei päästy.

”Pojat pelasivat molemmissa otteluissa todella hyvin ja pelinhallinta oli vakuuttavaa. Mutta maalinteossa puuttui se viimeinen terävyys”, valmentajat Jani Kuukasjärvi ja Kari Asunmaa paketoivat kauden viimeiset ottelut.