Ospa P01 OEAM-mestari 2012

6.8.2012

Ospa P01 OEAM - mestarit 2012
Ospa P01 OEAM - mestarit 2012

Oulunsalon Pallon P01 joukkue pelasi hienosti E11 ikäluokan voittoon Jalkapallon Oulun Eteläisen Avoimessa Mestaruus turnauksessa Oulaisissa 5. elokuuta.
Jo alkulohkon pelit tarjosivat tiukkoja taisteluita, mutta OsPa:n pojat hallitsivat kenttätapahtumia ja tekivät tarvittavat maalit oman maalin pysyessä koskemattomana. Alkulohkossa kaatuivat niin LaFK Kiimingistä kuin kotijoukkue Oulaisten Huima ja Ylivieskan Pallon vuotta vanhempien tyttöjen joukkue.

Finaalissa vastaan asettui Ylivieskan Pallon P01 joukkue. Ensimmäinen jakson jälkeen peli oli vielä tasan 0-0, mutta usko omaan tekemiseen pysyi lujana. Toisella jaksolla työ alkoi tuottaa tulosta ja OsPa siirtyi pian 1-0 johtoon. YPA pystyi vielä kampeamaan tasoihin, mutta sitten OsPa meni menojaan ja toi E11 sarjan OEAM kiertopokaalin takaisin Oulunsaloon selvin 3-1 lukemin.

Joukkueessa pelasivat: Patrik Kemppainen, Veeti Korpela, Jani Koskela, Juha Koskela, Taneli Kukkonen, Kimi Määttä, Miika Oja, Patrick Paasovaara, Eetu Terho (mv) ja Jere Tuomaranta. Valmentajat: Ari Alavesa, Timo Korpela ja Jarkko Paasovaara.