Tyttöjoukkueiden avoimet harjoitukset

9.9.2015

Harrastamisen riemua OsPa T06-07:ssa.
Harrastamisen riemua OsPa T06-07:ssa.

Haku OsPan tyttöjoukkueisiin kaudeksi 2016 on alkanut.

Avoimet harjoitukset tytöille syksyllä 2015

 

OsPa tarjoaa kaikille tytöille mahdollisuuden käydä kokeilemassa pelaamista OsPan kilpa/harrastejoukkueissa syksyn aikana. Avoimet harjoitukset on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat pelata jalkapalloa tavoitteellisesti, tai vain kokeilla jalkapalloharrastusta hyvässä seurassa ja osaavassa ohjauksessa. OsPan tavoitteena on tarjota jokaiselle mahdollisuus harrastaa jalkapalloa lähellä kotiaan, omalla tasollaan laadukkaasti.

 

Oulunsalon Pallossa on mahdollista harrastaa laadukasta jalkapalloa hyvissä olosuhteissa nappulaiästä aina aikuisiän kynnykselle saakka. Tällä hetkellä pienimmät OsPan tytöt löytyvät ikäluokasta 08-10, ja jatkuvan joukkueputken päässä ovat B-tytöt. Teemme myös läheistä yhteistyötä hyvän naapurimme Sarkkirannan Ajaxin kanssa jatkuvuuden varmistamiseksi aikuisiälle asti. 

 

Menestys turnauksissa ja piirisarjoissa on kuluvan kauden aikana ollut hyvää. Viime vuonna pelatussa kautta aikojen ensimmäisessä tyttöjen Kaleva Cupissa OsPa selvisi loppuotteluun saakka. Pienissä tytöissä OsPaan saatiin viime syksynä myös Pohjois-Suomen taitokisamestaruus. OsPan kasvatteja pelaa tälläkin hetkellä mm. ONSin naisten edustusjoukkueessa, ja tyttöjoukkueiden harjoitteluun tullaan jatkossakin panostamaan yhtä vahvasti. 

 

OsPan tyttöjoukkueita valmentavat koulutetut valmentajat. Kahdesta joukkueesta löytyy UEFA B-koulutuksen käynyt valmentaja, ja parissa joukkueessa vastuuta kantaa OsPan entinen valmennuspäällikkö. OsPan joukkueiden tavoitteena kaudelle 2016 on pystyä tarjoamaan jokaiselle pelaajalle pelejä ja harjoittelua omalla tasollaan, tarkoittaa se sitten 5vs5-pelejä nappulaliigassa, tai kovia kilpaotteluita Oulun seudun ulkopuolella.

 

Talvikauden aikana OsPalaiset harjoittelevat Arina-areenalla, Oulunsalon sisähalleissa ja -saleissa sekä OPS-hallissa. Kesällä käytössämme on lähes yksinomaan seuran käytössä oleva tekonurmi, ja yksi nurmikenttä Oulunsalosta.

 

Jos haluat pyrkiä mukaan OsPan toimintaa, ota suoraan yhteyttä tyttöjoukkueiden vastuuvalmentajiin, ja sovi ilmaisesta tutustumisjaksosta joukkueen kanssa.

 

Tervetuloa OsPaan pelaamaan!

 

Tytöt 08-10: Timo Huovinen, p. 044-5577711, timohuovinen (@) gmail.com

Tytöt 06-07: Jouko Kylmäoja, p. 040-3545 789, jouko (@) kylmaoja.net

Tytöt 04-05: Ari Björnholm, p. 040-778 0834, ari.bjornholm (@) gmail.com

Tytöt 02-03: Markku Palola, p. 0400-260 084    markku.palola (@) dnainternet.net

C-tytöt: Timo Myllymäki, p. 040-7641685,  myllymaki.timo (@) gmail.com

B-tytöt: Pasi Kyröläinen, p. 040-7627009, pasi.kyrolainen( @) dnainternet.net 

N Harraste: Leila Pihlaja, leila.pihlaja (@) luukku.com