Tuomas Jaakkolasta OsPan uusi valmennuspäällikkö

1.2.2016


Tuomas aloittaa määräaikaisen pestinsä maanantaina 8.2.

OsPan valmennuspäälliköksi haki joukko erittäin kokeneita valmentajia aina Espanjaa myöten. Hakijoista valinta kohdistui lopulta oululaiseen Tuomas Jaakkolaan, joka valittiin pestiin tutor-, valmentajakoulutus- ja valmentajakokemuksensa perusteella. Viime kaudella Tuomas valmensi Oulun Luistinseurassa B-juniorien SM-joukkuetta, ja tätä ennen valmennuskokemusta löytyy OLSin lisäksi ONSista, AC Oulusta sekä Pohjois-Suomen P14/P15-piirijoukkueesta.

Tuomaksen oma pelaajaura maalivahtina kattaa juniori-ikäluokat F:stä A:han FC OTP:ssä, ja kausia kolmosessa, kakkosessa ja ykkösessä OTP:n, Oulun Tarmon, JS Herculeksen sekä Oulun Luistinseuran maalilla.

Tuomas on parhaillaan suorittamassa UEFA A/Youth A-lisenssiä, sekä valmentajan ammattitutkintoa. Toivon mukaan työtehtävät ja loppusuoralla oleva koulutus tukevat toisiaan.

Tuomas aloittaa työnsä maanantaina 8.2., ja määräaikainen työsopimus on voimassa lokakuun 2016 loppuun saakka. Toivotamme Tuomakselle intoa uudessa työssään, ja toivomme että palavalla intohimolla jalkapalloon suhtautuvan ammattilaisen johdolla seuran toiminta ottaa aimo harppauksia eteenpäin!