Liity joukkueeseen

Tervetuloa OsPan T08-09 joukkueeseen!

 

Harjoitukset Kesä 2018:

Maanantaisin 17.10-17.45, Juoksutekniikkaharjoitukset, Pitkäkankaan tekonurmi

Maanantaisin 17:45-19.10, Pitkäkankaan tekonurmi

Torstaisin 17.25-19.00, Pitkäkankaan tekonurmi

Joukkueen mukana voi käydä kokeilemassa jalkapalloa kuukauden ajan maksutta. Harjoituksiin tarvitset nappulat/lenkkarit, pallon (koko: 3 -09 syntyneet, koko: 4 -08 syntyneet), juomapullon ja säärisuojat. Vaatetuksena esim. t-paita ja verkkahousut. Myös shortseja voi käyttää, mutta säärisuojien päällä täytyy olla sukat (ja shortsien alle polvet peittävät legginsit/trikoot, jotta poljet eivät ole paljaana jos sattuu kaatumaan). Lisäksi kokeilukuukauden ajaksi lapsella täytyy olla voimassaoleva vapaa-ajan vakuutus. Säärisuojien käyttö on aina pakollista, jotta vakuutukset ovat voimassa. Lähetä alla olevat uuden pelaajan henkilötiedot sähköpostitse ennen ensimmäistä harjoituskertaa vastuuvalmentajallemme Timo Huoviselle timohuovinen@gmail.com.

Uuden pelaajan henkilötiedot

  • Lapsen etu- ja sukunimi
  • Syntymävuosi
  • Huoltajan etu- ja sukunimi
  • Huoltajan puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite Nimenhuudon tunnusta varten

 

Jos kokeilukuukauden jälkeen haluaa vielä jatkaa joukkueessa:

  • Ota yhteyttä rahastonhoitajaan kausi- ja kuukausimaksua varten. Rahastonhoitajamme on Erno Malinen ja hänet tavoittaa sähköpostilla: malinen.erno@gmail.com. Oulunsalon Pallon kausimaksu on 110 euroa ensimmäinen lapsi, 70 euroa toinen lapsi ja 50 euroa kolmas ja sitä seuraavat lapset. T08-09 joukkueen kuukausimaksu on lisäksi 10€/kk. Rahastonhoitajalta saat viitteet maksuja varten.
  • Ilmoita lapsesi jokaiselle treenikerralle IN tai OUT nimenhuutoon. Joukkue käyttää Nimenhuuto-palvelua asioista tiedottamiseen ja treeneihin/tapahtumiin ilmoittautumiseen. Pyrimme suunnittelemaan harjoitukset etukäteen niin, että kaikki tytöt pääsevät harjoittelemaan omaan tasoonsa sopivia harjoituksia ja tästä syystä on tärkeä tietää etukäteen ketä on tulossa harjoituksiin.
  • Jos olet kiinnostunut tilaamaan varusteita (peliasua, verkkapukua, palloreppua, pipoa, pantaa ym.) ota yhteyttä varustevastaavaan. Varustevastaavana toimii Emilia Huovinen ja hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse: emilia@assandines.com. Kaikkien peleihin osallistuvien tyttöjen tulee hankkia seuran virallinen peliasu kokeilukuukauden jälkeen. Peliasuun kuuluu Puman tummansininen sekä valkoinen pelipaita,  tummansiniset shortsit ja -sukat. Varusteiden hankintaan löytyy tarkemmat ohjeet nimenhuudon materiaalit-kansiosta.