Pojat 14-15

Joukkue aloitti toimintansa 1.11.2020.


Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä valmentajaan:

Vastuuvalmentaja:

Tuomo Hanhisuanto

ospap1415(at)gmail.com

Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan:

Harri Porkkaan porkkhar79(at)gmail.com

puh. 0456507421

Kaudella 2022 harjoittelemme Pitkäkankaan tekonurmella ti klo 18.00-19.30 ja ke 17-18.30.

Harjoituksissa voi käydä tutustumassa kaksi (2) viikkoa ilmaiseksi.

Tutustumisjakson aikana ei tarvitse olla varusteita. Tämän jälkeen tulee hankkia nappulat, säärisuojat ja pallo. Talvikaudella harjoittelemme pääasiassa koulujen salivuoroilla, jossa verusteina täytyy olla sisäpelikengät ja kevyet sisäliikuntavaatteet.

Jatkossa maksettavaksi tulee kk-maksu (Kts. kohta maksut ja vakuutus) ja seuran jäsenmaksu (Kts. kohta seuran esittely/ mitä kausimaksulla saa), sekä kohta kausimaksu.

Tällä hetkellä pelaamme minliigaa, jossa käymme lähialueen turnauksissa n. 1x kk ja osallistumme kesäkuusta alk. myös Ols:in järjestämiin viikkopeleihin torstai-iltapäivisin.

Lisäksi pelaamme harjoituspelejä lähialueen joukkueita vastaan.

Pelaamme kahdella joukkueella, p.14 ja p.15. Pelaajia kierrätetään molemmissa joukkueissa tason ja tilanteen mukaan. Ikä ei suoraan määrää, kummassa joukkueessa pelaa. Harkat pidetään aina yhdessä.Joukkuettamme tukemassa:

Joukkueen sääntöjä


1.    Tulemme harjoituksiin ja peleihin aina ajoissa ja oikeat varusteet mukana.

2.    Kuuntelemme ja noudatamme annettuja ohjeita.

3.    Kannustamme ja kohtelemme tasapuolisesti kaikkia. Emme kiusaa, töni, emmekä arvostele toisten suorituksia negatiivisesti.

4.    Noudatamme KAIKKI PELAA – sääntöjä

5.    Käyttäydymme asiallisesti, niin harjoituksissa, kuin peleissäkin.

Vanhempien ja huoltajien sääntöjä


1.    Kentänlaidalla ja peleissä muistamme esimerkillisen kielenkäytön ja käyttäydymme asiallisesti. Lapselle täytyy jäädä tapahtumasta positiivinen mieli.

2.    Jätämme valmennuksen ja pelinohjauksen valmentajille. Valmennus valmentaa, vanhemmat kannustaa. Palautteen annamme kahden kesken.

3.    Käytämme ja seuraamme aktiivisesti joukkueen nimenhuuto-palvelua. Laitamme hyvissä ajoin in ja out, koska se on tärkeää harjoitusten ja pelien suunnittelussa. Seuraamme aktiivisesti myös joukkueen whats App ryhmää, koska siellä on suurin osa kaikesta informaatiosta.

4.    Huolehdimme, että lapsi osallistuu harjoituksiin ja peleihin terveenä.