Kausi Gaala 2021

OsPa palkitsi urheilijoita ja toimihenkilöitä Kausi Gaalassa 2021.

Maanantaina 18.10. klo 1800 oli Pitkäkankaan koululla tupa täynnä. Oulunsalon Pallo ry palkitsi urheilijoita ja toimihenkilöitä. Kunniavieraana Gaala2021ssä oli AC Oulun maalivahti ja OsPan kasvatti Juhani Pennanen.

Vuoden huoltajana palkittiin Sari Pannula. Taloudenhoitoa mallikkaasti oli hoitanut Heidi Kiviaho. Joukkueenjohtajana osaamista oli esittänyt Antti Niemikorpi. Kauden 2021 vuoden junioripelaajana eli vuoden urheilijana palkittiin P06 joukkueesta Kasperi Asunmaa. Arvostettu vuoden OsPalainen palkinto meni suurella seurasydämellä operoiville urheilijavanhemmille toimihenkilönä toimiville Tero ja Elli Hiltuselle. Vuoden 2021 valmentajana palkittiin ansaitusti pitkän linjan valmentaja Jani Kuukasjärvi P06 ryhmästä.

Gaala2021 juhlapuheessaan seuran puheenjohtaja Janne Siipola kiitteli vuolaasti urheilijoita ja toimihenkilöitä kaudesta. Erityiskiitoksen puheenjohtajalta sai seuran johtokunta, joka on osoittanut vuoden aikana esimerkillistä asiantuntemusta ja pitkäjänteistä ajattelumallia seuran kehittämiseen sekä tämän päivän erinomainen yhteistyö Oulun kaupungin liikuntatoimen sekä AC Oulun ja Oulun Luistinseuran kanssa.

Vuoden juniori urheilija Kasperi Asunmaa.