Palkitut toimihenkilöt

Kauden 2022 ansioituneet toimihenkilöt ja vuoden teko:

Vuoden huoltaja: Maija Karvonen T1112. Maija osallistuu aktiivisesti harjoitus ja ottelutapahtumiin vastaten samalla joukkueen fysiikkavalmentamisesta. Maija on hoitanut ansiokkaasti myös varainkeruuta. Korvaamaton osa joukkueen toimihenkilöitä.

Vuoden taloudenhoitaja: Jouko Hippi 1415. Jouko on hoitanut joukkueen talousasiat mallikkaasti ja hoitanut siinä samalla myös mm. jojon tehtäviä.

Vuoden joukkueenjohtaja: Jarmo Paalanen P1213 ja T1516, toimii aktiivisesti kahden joukkueen jojona ja tuo molempiin joukkueisiin myös pelillistä osaamista. Suurella sydämellä lajissa mukana.

Vuoden valmentaja: Pekka Turunen T1112, pitkään valmentanut seurassa tehden hyvää työtä useamman joukkueen eteen.

Vuoden esimerkillinen OsPalainen: Petri Åman, ottanut ukrainalaiset pyyteettömästi mukaan toimintaan ja käy jopa heidät keskustasta asti hakemassa Oulunsaloon treeneihin.

Vuoden teko palkitseminen: P10-11, koko joukkue ansaitsee maininnan ukrainalaisten vastaanottamisesta. Jokainen pelaaja on omalta osaltaan ottanut heidän kotoutumisen tehtäväkseen.

Kunniamaininnat: Vuoden nuori seuratyöntekijä 2022

  • Ville Pekkala
  •  Atte Iljana

Vuoden urheilija: Peetu Ahola P1011 joukkueen kapteeni. Harjoituksissa aina hyvällä asenteella mukana toisia kannustavana ja huomioivana. Peleissä vuodesta toiseen joukkueen tärkeimpänä pelaajana itseään säästämättä väsymättä tahkoava lahjakas juniori. Lisäksi vapaa ajalla aktiivisesti lenkkeilee ja harrastaa liikuntaa sekä hyvin koulunsa hoitava esimerkillinen nuorimies.

Seuran standaarit:

  • Jani Kuukasjärvi
  • Kari Asunmaa