OsPa terävöittää toimintaa

25.1.2019

Oulunsalon Pallo ry:n uusi johtokunta aloitti toiminnan perjantain 18.1 ensimmäisessä kokouksessa.Puheenjohtajana toimii Ari Venninen varapuheenjohtajaksi valittiin Timo Huovinen. Johtokuntaan oli tungosta ja varajäseniäkin saatiin mukaan. Johtokunnan jäseniä ovat Mika Hämäläinen, Maija Karvonen ja Tuula Lahtinen, Antti Rönkä, Marja Iljana ja Olli Juntunen. Varajäseniä ovat Tuomas Laava ja Jari Harju.

Liekö hyvän ruoan ansiota, mutta johtokunta päätti uudistaa jalkapallokoulun ohjelmineen – ajankohta on jo toukokuussa - ja laskea hintaa. Lisäksi kesäkuun aikana päätettiin järjestää jalkapallokerhoja innokkaille futareille. Myös muista uusista suunnitelmista tehtiin päätöksiä.

Johtokunnan räväkkä alku kulminoitui heti 19.1. lauantaiaamuna, jossa oltiin T0405 joukkueen
kanssa sirkein silmin rakentamassa Ouluhallissa ”LiikukkoNää” – tapahtuman ständiä. OsPan järjestämä Tutkakisa osoittautuikin ”sukseeksi”. Kisaan osallistui 193 tykittäjää ja naapurin Osuuspankin Hippokin melkein muutti meille asumaan. Ennätykseksi mitattiin huimat 109 km/h. Hipolle löytyikin tehtävä, sillä hän oli oiva ”olento” vahtimaan kisan palkintoja, jotka eivät millään pysyä pöydällä. Myös satakunta vanhempaa sai tiedotetta mukaan toiminnastamme.

OsPan joukkueet ottavat mielellään mukaan uusia pelaajia toimintaansa. Lisätietoja Ospan uudistuneesta toiminnasta löydät facebookista ja www – sivuilta.