OsPan T04-05 Mimmit mukana Puolen Suomen Liigassa

9.4.2019

Mimmit myös mukana

Pohjois-Suomen kolmanneksi paras ryhmä kaudella 2018 selvitti yllättäen tiensä talvella Puolen Suomen Liigan karsinnoista jatkoon.

 

 

 

Puolen Suomen Liiga T15 (04) pyörähtää käyntiin 14. huhtikuuta.

Ensimmäiset ottelut ovat:
- JyPK-OsPa/04         Su    14.4.    klo 11:00    Heinäpää 2TN, 
- OsPa/04 -KPV YJ    Su    14.4.    klo    17:30    Heinäpää 2 TN    


Sarjassa menestyminen johtaisi peräti joko Laura Kalmari- turnaukseen tai kakkostason SM-lopputurnaukseen. Pohjois-Suomen mestaruussarjaan ryhmä osallistuu myös tutusti.  Oulunsalon Pallon kahdenkymmenenkuuden urheilijan ryhmä on talven kuluessa harjoitellut intensiivisesti ja aktiivisesti.

Muutamat harjoituskauden treeniottelut ovat luoneet dataa valmennukselle ryhmän tämänhetkisestä potentiaalista. Päävalmentaja Janne Siipola on tyytyväinen talviharjoittelun tuloksiin. ”Vahvasti roolitettu ryhmä lähtee hyvällä itseluottamuksella haastaviin sarjoihin mukaan. Pelikirja on kunnossa muutamalla uudella mausteella höystettynä”.

Talven aikana toistakymmentä Mimmiä on osallistunut Palloliiton Helmari tapahtumiin. Tätäkin voidaan pitää erinomaisena mittarina joukkueen tilasta.  Kesäkuussa ryhmä leireilee turnauksen muodossa Barcelonassa. Katalonian aurinkoinen ilmasto tuleekin Mimmeille sopivaan ajankohtaan kiireisen alkukauden päätteeksi.

OsPan peliasuihin uutena lisänä on näkyvästi ilmestynyt AC Oulun ja Kratonin käynnistämän kampanjan logo. Mimmit ovat mukana #emmekiusaa- kampanjassa.

Samalla koko joukkue on irtisanoutunut kiusaamisesta ja mukana luomassa ystävällistä ja kaikki huomioonottavaa suomalaista jalkapallokulttuuria. Kampanjasta lisätietoa: https://emmekiusaa.fi

Puolen Suomen Liigan sarja-avauksessa Mimmien vieraaksi saapuu JyPK Jyväskylästä Heinäpään tekonurmelle.

Teksti: DelMonte - mies