OTTELUMÄÄRÄYKSIÄ

  • Joukkue on velvollinen jättämään ennen ensimmäisen ottelun alkua pelaajaluettelon turnauksen järjestäjälle. Pelaajien määrää pelaajaluettelossa ei ole rajoitettu.
  • Vaihtojen ja vaihtopelaajien määrää ottelua kohden ei ole rajoitettu.
  • Turnauksessa sovelletaan Palloliiton yli-ikäisyyssääntöjä. Yli-ikäiset pelaajat (max. 2/joukkue) on merkittävä pelaajaluetteloon.
  • Mikäli kummallakin joukkueella on samanvärinen pelipaita, joutuu se joukkue, joka on ohjelmassa viimeksi mainittu, vaihtamaan pelipaidan. Maalivahdin tulee selvästi erottua muista kenttäpelaajista.
  • Loppuotteluvaiheessa tasan päätynyt ottelu ratkaistaan heti varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuspotkukilpailulla. Rangaistuspotkukilpailussa rangaistuspotkun suoritaa kolme laukojaa molemmista joukkueista, jonka jälkeen pari kerrallaan ratkaisuun saakka. Sama laukoja saa laukaista vasta, kun kaikki joukkueen pelaajat ovat laukaisseet.
  • Erotuomari jakaa jokaisen pelin lopussa vihreän kortin yhdelle pelaajalle molemmista joukkueista. Muita kortteja ei käytetä.
  • Peliaika on 2 x 15 min 5vs5, 2 x 20 min 8vs8.
  • Turnauksessa noudatetaan Kaikki pelaa –sääntöjä.


PELIKENTÄT

Ottelut pelataan tekonurmikentällä ja nurmikentällä.


PELITAPA

Sarjan pelitapa riippuu sarjaan osallistuvien joukkueiden määrästä.


Mahdollisissa sijoitusotteluissa järjestys ratkaistaan tasapisteiden sattuessa seuraavasti:

1. Joukkueiden sarjassa pelaaman keskinäisen ottelun tulos

2. Maaliero

3. Tehtyjen maalien lukumäärä

4. Arpa


IKÄLUOKAT

5 vs 5

P9, P8, P7, P6, P5
T9, T8, T7, T6, T5

8 vs 8

P13, P12, P11, P10

T13, T12, T11, T10


KILPAILUN JURY

Kilpailutoimintaan liittyvät erimielisyydet ja vastalauseet ratkaisee 3-jäseninen, turnausjärjestäjän kokoama jyry. Juryn päätöksistä ei voi valittaa.

EROTUOMARIT

Erotuomarit ovat pelinohjaajakoulutuksen käyneitä pelinohjaajia.

VASTALAUSE

Jos otteluihin liittyen tapahtuu näiden sääntöjen rikkomuksia tai muita erimielisyyksiä, joukkue voi tehdä vastalauseen. Vastalause on toimitettava kirjallisena turnauskansliaan välittömästi ottelun päätyttyä. Vastalause on perusteltava tarkoin ja siitä laskutetaan 100 euron suuruinen vastalausemaksu joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Vastalausetta pelikentän ja varusteiden osalta ei tutkita, ellei myös erotuomarille ole tehty ilmoitusta ennen ottelua. Jos vastalause tehdään erotuomarin päätöstä vastaan, on tästä ilmoitettava myös erotuomarille välittömästi otteluiden päätyttyä, ennen kuin hän on poistunut ottelupaikalta. Turnauksen jury käsittelee vastalauseen ja ilmoittaa päätöksestä välittömästi vastalauseen tehneelle joukkueelle ja muille asianomaisille.


LUOVUTUS

Jos joukkue ei saavu otteluun otteluohjelmassa mainittuun alkamisaikaan mennessä, katsotaan pelikentälle saapunut joukkue voittaneeksi tuloksella 3-0.


EPÄURHEILIJAMAINEN KÄYTÖS

Epäurheilijamaisesti käyttäytyvä joukkue suljetaan välittömästi pois turnauksesta.

Postiosoite:

Oulunsalon Pallo ry,

Oulunsalon liikuntakeskus 2 krs.

Tuohikuja 6,

90460 OULUNSALO

Seuran toimisto puhelin 050- 5521 773.

Y-tunnus 0926352-8

_______________________________________

Kentän osoite:

Pitkäkankaan tekonurmi

Peltovainiontie 13

90460 OULUNSALO


© Oulunsalon Pallo ry 2023-