Oulunsalon Pallo ryJulkaistu: 15.01.2023 18.18

OsPalle uusi valmennuspäällikkö


Oulunsalon Pallo ry on valinnut uudeksi valmennuspäällikökseen Petri Åmanin.

Åman on toiminut jo parikymmentä vuotta eri ikäluokkien valmentajana ja löytyypä häneltä kokemusta myös naisten edustusjoukkueen valmentamisesta. Torniosta lähtöisin oleva Åman on toiminut Oulunsalon Pallo Ry:ssä noin neljän vuoden ajan 2010-2011-syntyneiden poikien vastuuvalmentajana, joten Åman on tuttu mies seuralle jo entuudestaan.

Uuden valmennuspäällikön pääasiallisena vastuualueena tulee olemaan poika- ja tyttölinjojen sekä valmennuslinjan kehittäminen sekä pelaajapolun ja muun yhteistyön vahvistaminen Oulun Luistinseuran kanssa. Åman aloittaa tehtävässään 1.2.2023.

-Tämä prosessi käynnistettiin jo noin kolme vuotta sitten, kun otimme seurassa uuden suunnan asioiden kehittämiseksi. Yksi esimerkki tästä on yhteistyö AC Oulun ja Oulun Luistinseuran kanssa. Tätä kehitystyötä Åman tulee jatkamaan yhdessä kehityspäällikkö Matias Kotajärven kanssa, linjaa Oulunsalon Pallo Ry:n puheenjohtaja Janne Siipola.

Kehityspäällikkö Kotajärvi on erittäin tyytyväinen valmennuspäällikön valintaan.

-Petri on tuttu kaveri ja minulla on täysi luotto siihen, että seuran johtokunta teki oikean valinnan. Odotan innolla, että mitä kaikkea tulemme Petrin kanssa tulevaisuudessa tekemään.