OsPa taisteli

26.4.2018

Raneissa on aina jännää
Raneissa on aina jännää

Oulunsalon Pallo ry:n ”Mustat Puumat”  esittelivät taitojaan Oulu Boys – turnauksessa.

OsPa taisteli

Valmennuspäällikön ”punainen salama”  sai kyytiä kun Oulunsalon Pallo ry:n ”Mustat Puumat”  esittelivät taitojaan Oulu Boys – turnauksessa.

P08 – pojat aloittivat turnauksen jo perjantaina OLS:ia vastaan, joka oli sumussa parempi. Lauantaina aloitettiin Rovaniemen ja Iisalmen joukkueita vastaan ja hyvien matsien jälkeen molemmille hävittiin harmittavasti maalilla. Sunnuntaina jo oltiin opittu valmentajien opit ja Kuusamon sekä Kempeleen pojat voitettiin hienosti. Joukkueen peliä johtivat Jaakko Iljana,  Ukko Arrelo ja Romeo Haapsaari.

P06 – haaste avasi turnauksen 1-1 tasurilla Tervareita vastaan ja hienoja otteita esittivät Vesa Mattila ja Paavo Haapsaari.  Jatko-otteluiden myötä päädyttiin sijoitusotteluun Liminkaa vastaan, joka valitettavasti hävittiin ”raneiden” jälkeen 1-2.

P05 – pojat taistelivat lujasti mitalipeleistä, mutta tällä kertaa onni ei ollut myötä. Kahden voiton, tasurin ja tappion myötä pelattiin Tervareiden kanssa sijasta 5, jonka Tervarit voitti. Joukkueessa edukseen esiintyivät parhaana palkittu Heikki Soukka ja pari maalia syöttänyt  Olli Kotzschmar. ”Hyvin pelattiin, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla, kesällä näytetään”, kommentoi valmennusjohto.